Szolgáltatások

Szolgáltatás

MŰSZAKI TANÁCSADÁS ÉS TÁMOGATÁS

A megfelelő műszaki megoldások megválasztása nagyon lényeges eleme mind a létesítmény tervezésének, mind az építési folyamatnak, ezért szakmai tanácsokat és műszaki támogatást kínálunk. Minden kérdést egyedi módon és kellő elkötelezettséggel közelítünk meg. Célunk, hogy a legigényesebb ügyfelek elvárásait is kielégítsük. Képzett munkatársaink számára prioritást élvez az ügyfél teljes elégedettsége. Üzleti partnereink az épület létrehozásának minden fázisában számíthatnak műszaki támogatásunkra. Rendelkezünk a megfelelő műszaki tudással, a fal- és tetőburkolatok rendszer szintű megoldásainak széles skálájával, valamint több éves kivitelezési tapasztalattal. Az ARPANEL csapata folyamatosan támogatást nyújt és tanácsokkal szolgál üzleti partnereinek a beruházások megvalósításában.

Adjon nekünk egy sort

Szolgáltatás

TERVDOKUMENTÁCIÓ KIDOLGOZÁSA

Az elvárások elébe menve, az ARPANEL szendvicspanelek kínálatát kiegészítettük a tervdokumentáció professzionális kidolgozásával. Az ARPANEL csapata szakképzett és tapasztalt tervezőkből áll, akiknek köszönhetően képesek vagyunk többféle szolgáltatást és komplex ajánlatot nyújtani. Saját tervezési irodával rendelkezünk, ahol tervezőink elkészíthetik a professzionális tervdokumentációt. Meggyőződésünk, hogy széles körű ajánlatunk biztosítja a ránk bízott feladatok határidőre történő és professzionális teljesítését.

Adjon nekünk egy sort

Szolgáltatás

STATIKAI SZÁMÍTÁSOK ELVÉGZÉSE

A könnyűszerkezetes épületrendszerek statikai számításai nagyon fontos elemei a tervezésnek, ezért ajánljuk ezek professzionális elvégzését az egyedi projekteknél. Tervezőirodánk a számításokat megfelelő pontossággal végzi a kidolgozott terv alapján. Minden statikai számítást az európai EN 14509 szabvány szerint végzünk.

Adjon nekünk egy sort