TERMÉKEK

Szendvics panelek

A szendvicspanelek olyan előre gyártott elemek, amelyek két acéllemez burkolatból (külső és belső) és a köztük elhelyezkedő szigetelő magból állnak. A szendvicspanel magja hő- és hangszigetelést biztosít, ásványgyapotból készítve magas fokú tűzvédelmet is nyújt. Az acélburkolatok korrózióállók, és a maggal együtt kiváló mechanikai szilárdságot nyújtanak a panel számára.

Sendvičové panely stenové

Fali szendvicspanel

lásd az összeset

Az acélburkolatú fali szendvicspanelek a leggyakrabban használt építőanyagnak számítanak ipari, kereskedelmi, nagy légterű, irodaházi, sport- és mezőgazdasági épületek, valamint közintézmények építésénél. Szendvicspaneleket használnak válaszfalak, mennyezetek és egyéb közfalak építéséhez különböző fajta épületekben.

Strešné PUR panely

Szendvicspanel tetőket (trapéz alakú külső felület) használnak különböző fajta kis vagy közepes hajlásszögű tetők kivitelezésénél. A zárak megfelelő profilozásának köszönhetően az ARPANEL szendvicspanel tetők tökéletesen kizárják a levegő, a pára és az eső beszivárgását. A tetőpaneleket ipari épületek, üzletközpontok, raktárak és mezőgazdasági épületek tetőanyagaként használják.

Chladiarenské sendvičové panely

Hűtőházi szendvicspaneleket alkalmaznak hűtő-, fagyasztó raktárak, és egyéb mezőgazdasági-élelmiszeripari objektumok építés-kivitelezésénél. Két horganyzott és festett acéllemezből, valamint PUR/PIR habos magból épülnek fel. A legmagasabb termikus paraméterek jellemzik (az U hőátbocsátási tényező nagyon alacsony), ennek köszönhetően ideálisan teljesíti a falak és tetők nagyfokú hőszigetelési követelményeit. A hűtőházi panelek kínálatunkban különböző fajta burkolattal készülnek, minden esetben igazodva az emelt szintű egészségügyi-higiéniai elvárásokhoz. A szendvicspanelek zárjának speciális profilozása és a tervezett műszaki részletek a hőszigetelt válaszfalak magas fokú tartósságát és tömítettségét biztosítják, ezért a hűtőházi szendvicspanelek ideálisak csarnokok, élelmiszer- és mezőgazdasági raktárak építésénél.

Rohové sendvičové panely

Az előre gyártott szendvicspanel sarokelemek, az ún. szegletvasak lehetővé teszik az épületburkolatok széleinek esztétikus kialakítását. A szegletvasak legfőbb előnye a lemezmegmunkálás nélküli szerelés, amelynek köszönhetően a homlokzati rendszerek lezáró eleme rendkívül hatásos és esztétikus.

All types:

Sarokelemek ARPANEL

ARPANEL PREMIUM LINE

lásd az összeset

Az ARPANEL PREMIUM LINE az ARPANEL szendvicspanelek modern termékcsaládja, amelyet a Tata Steel-lel együttműködéséven lett létt kifejlesztve, és a legigényesebb ügyfeleknek ajánljuk. Az ARPANEL szendvicspanelek és a Tata Steel speciális szerves bevonatainak nagyszerű kombinációja. A PREMIUM LINE termékcsalád termékeit a vásárló preferenciáitól és a termék adott környezetben történő használatából adódó igényeitől függően eredeti megjelenitésés, kivételes tartóság, minőség, ellenállás és funkcionalitás jellemzi. A környezet agresszivitásának függvényében, amelyben a termék alkalmazva lessz, megfelelő szerves bevonatot kell kiválasztani. Az új PREMIUM LINE termékcsalád a Tata Steel speciális szerves bevonatú ARPANEL paneljei egyaránt alkalmasak fokozott esztétikai, valamint olyan épületek burkolására, amelyeknek a legigényesebb és legagresszívebb külső környezeti hatásoknak is meg kell hogy feleljenek. Ezek alapanyagát kötelezően fokozott ellenállás és megbízhatóság jellemezze, hogy biztosítsa a beruházó számára az épület hosszú távú használatát. Az ARPANEL PREMIUM LINE szendvicspaneleket az épületeken belül is alkalmazhatóak, ahol az igényes környezet és a szabályozott légkör miatt biztosítani kell az anyag tartósságát és szilárdságát.